cielo claro
  • Màx: 22.05°
  • Mín: 13.08°
22°

Constantino Romero: «Voldria haver doblat la popular mula Francis»

Constantino Romero, la veu més famosa del cine, va ser a Palma preparant un espectacle de caràcter benèfic organitzat per la Fundació Vicenç Ferrer. El presentador, locutor, actor i doblador d'Albacete, però resident a Barcelona des dels nou anys, és famós per ser la veu de Clint Eastwood, però també ha estat Darth Vader a La guerra de les galàxies, Kunta Kinte a Arrels o l'agent 007 interpretat per Roger Moore.

"Com veis el panorama televisiu actual? 
"D'uns anys ençà es dispara una forma determinada de programes i totes les cadenes hi acudeixen. Va succeir primer amb els serials, després amb els «reality shows» i ara diguem que està «embarassada» i no sabem que en sortirà. El que agrada ara és donar una imatge passiva de la realitat i d'allà neixen els «grans i petits germans».

"La vostra carrera professional va començar a la ràdio, en què abans se li donava més importància a la veu i a la dicció que en l'actualitat. 
"És cert. Abans el que importava era el so en si i no tant què es transmetia. Ara ja no importa tenir una veu bonica ni fins i tot parlar correctament, només què es diu. A més, en un curs de sis mesos s'aprèn a parlar bé i a tenir una dicció correcta.

"Heu tingut alguna frustració personal? 
"Semblarà que el que vos dic és una broma, però m'hagués agradat doblar la mula Francis, alguna cosa que mai vaig poder, entre altres coses perquè la persona que li posava veu, José Félix Pons, ho feia formidablement.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.