algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Estrenes de la setmana

Amb un repartiment com el d'Ocean's eleven és igual que no s'hagin molestat ni a traduir el títol, perquè l'èxit està més que garantit. Un relat sobre atracadors de casinos que compta amb un repòquer d'intèrprets format per George Clooney, Brad Pitt, Andy García, Matt Damon i Julia Roberts. Què més es pot demanar? Doncs que el director de l'orquestra sigui Steven Soderbergh, actual Oscar a la millor direcció gràcies a Traffic. A més a més, cal destacar que la cinta és un remake d'una mala pel·lícula titulada La cuadrilla de los once, que va ser interpretada fa un bon grapat d'anys per Sinatra i els seus col·legues habituals: Sammy Davis Jr., Dean Martin, etc. Segur que aquesta vegada la versió superarà l'original.

Una altra pel·lícula que promet ser un festival interpretatiu és K-Pax, un duel d'actors que enfronta Kevin Spacey i Jeff Bridges en el paper de pacient i psiquiatre respectivament. El primer assegura que és un extraterrestre i el segon el medica. Però la seva relació es convertirà en un cas molt especial que canviarà les seves vides i les de la gent que els envolta.

Intimidad és una pel·lícula eminentment sexual que, dirigida per Patrice Chereau, té en El último tango en París el seu més directe referent. És la història d'una parella d'amants que no es coneixen, no saben res l'un de l'altra, ni tan sols els seus noms, i només es dediquen a fer l'amor en les seves cites i a parlar de les coses íntimes que el llit els inspira. Una suggeridora proposta que va seduir el jurat del Festival de Berlín, que atorgà al film l'Ós d'Or.

El experimento és un d'aquests títols que neixen amb vocació de film de culte. Es tracta d'una cinta de terror psicològic basada en uns experiments reals fets en una universitat i que varen haver de ser suspesos perquè els resultats esdevenien terribles. Es creà una mena de societat tancada, jeràrquica i tirànica que es va escapar de les mans dels investigadors.

Federico Luppi va presentar aquesta setmana a Palma El lugar donde estuvo el paraíso, una epopeia romàntica, dramàtica i ecològica dirigida per Gerardo Herrero en terres peruanes, que ens explica la relació apassionada entre el cònsol espanyol a la zona, la seva filla, la seva jove amant i un enigmàtic aviador.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.