muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
14°

«Operación Triunfo» comparteixen portades amb Chabeli i Isabel Preysler

Carlos Lozano i els concursants d'Operación Triunfo; Chabeli Iglesias; la seva mare, Isabel Preysler; i Raquel Mosquera, quan es compleix el primer aniversari de la mort de Pedro Carrasco, són els protagonistes de les portades de les revistes del cor d'aquesta setmana. Hola dedica un reportatge als concursants del programa televisiu de més èxit de la temporada, Operación Triunfo, amb les seves fotos de nins o d'adolescents i amb una entrevista al seu presentador, Carlos Lozano.

La revista Semana dedica la seva portada a Chabeli Iglesias, que ha estat mare després de sis mesos de gestació d'un nin que ha pesat 900 grams. Al naixement assistiren la seva mare, Isabel Preysler, i el seu marit, Christian Altaba. A la revista Lecturas, la mare de Chabeli i el fet que sigui per primera vegada padrina ocupen la part principal de la portada.

En complir-se el primer aniversari de la mort del boxador Pedro Carrasco, la seva dona somriu des de la portada de Diez Minutos, i en pàgines interiors comprovam que «la cara és el mirall de l'ànima» i que Raquel Mosquera comença de nou amb ganes renovades de viure.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.