algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Estrenes de la setmana

El único és un vehicle per al lluïment del xinès Jet Li (Arma letal 4), que gràcies a les influències de The Matrix li permetrà mostrar totes les seves habilitats acrobàtiques aplicades a les arts marcials. L'excusa argumental és d'allò més enrevessada. La pel·lícula planteja la possibilitat que algunes de les nostres personalitats ocultes es revelin contra nosaltres mateixos i s'enfrontin.

Amor ciego és el nou desbarat dels Farrelly (Algo pasa con Mary). Una comèdia boja sobre la bellesa i la vertadera naturalesa de l'amor, però des d'una perspectiva de caricatura i d'exageració còmica. Amb Gwyneth Paltrow.

Una estrena de Ken Loach és sempre interessant. Ell continua amb la seva tasca de denúncia, sempre en defensa dels interessos i els drets dels més desfavorits i, en particular, de la classe obrera britànica. En aquest cas, després d'un parell d'incursions internacionals com Tierra y libertad, La canción de Carla o Pan y rosas, Loach ha tornat al seu país amb La cuadrilla per parlar de la privatització dels ferrocarrils i com això afectà milers de treballadors al Regne Unit.

Rosa Maria Sardà és el gran atractiu de A mi madre le gustan las mujeres. Una comèdia amarga que ens explica com una dona decideix comunicar a les seves filles que s'ha enamorat d'una altra dona.

Dues pel·lícules amb la Segona Guerra Mundial de rerefons. La primera és Hijos de un mismo Dios, que conta la història d'un nin jueu que escapa de la mort nazi quan la seva família és detinguda i que és acollit per un capellà que intenta convertir-lo al catolicisme. A l'altra banda de l'Atlàntic, després de la Segona Guerra Mundial encara restaven presoners italians. Un d'ells aconsegueix escapar i denuncia els inhumans tractes que els seus compatriotes estan rebent a les presons americanes. Això és el drama que proposa The good war.

I per acabar, una comèdia francesa: Un crimen en el paraíso. Un film d'humor molt negre que ens relata com un matrimoni gran es vol matar l'un a l'altra perquè no se suporten. En to esperpèntic i del tot delirant, aquests dos personatges són interpretats per Jacques Villeret (l'idiota d'El sopar dels idiotes) i Jossiane Balasko (Felpudo maldito).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.