algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Tot és a punt per rebre el patró de Ciutat

La diversitat d'activitats protagonitza les festes de Sant Sebastià, que s'inicien demà amb el pregó

Música, cercaviles, foguerons, gegants, concursos, jocs infantils i teatre. Aquests són només alguns dels actes prevists per commemorar les festes del patró de Palma, Sant Sebastià, que s'iniciaran demà amb la tradicional desfilada del pregó pel centre de la ciutat i continuaran fins el 27 d'aquest mes. Una desfilada formada per més de 500 persones i un pregó que enguany serà glosat i protagonitzat per Miquela Lladó, vocal del grup Música Nostra. El batle de Palma, Joan Fageda, destacà l'oferta lúdica i esportiva, «que esperem que sigui de l'interès de tothom». I, sobretot, la música, que intentarà acontentar tots els melòmans «des dels amants de la simfònica, passant pels que gaudeixen amb els ritmes del jazz, el rock o el tecno fins a arribar al flamenc o a la música mallorquina», recalcà.

Una de les novetats de les festes d'enguany, segons explicà l'assessor de Cultura, Jaume Gil, és «la descentralització d'algunes activitats, que es faran als diferents barris de la ciutat». També s'ha concentrat la majoria de la programació en els dos caps de setmana, sent el plat fort els dies 19 i 20, quan les places de Palma siguin un concert continu. La regidora de Cultura de Cort, Carme Feliu, explicà que «a l'hora de triar la programació de festes s'ha mantingut la filosofia d'altres anys, mantenint les activitats consolidades, com la marató fotogràfica, i introduint-ne de noves, com el concert de tecno».

Entre les actvitats culturals destaca la gala de lliurament dels premis Ciutat, que tindrà lloc a l'Escola d'Hostaleria de la Universitat de les Illes Balears (UIB). Tampoc no faltaran els foguerons als distints barris de Palma, que ompliran de foc els capvespres d'aquestes festes. Entre les curiositats, hi ha la realització en directe del programa de ràdio La Jungla de Cadena 100 el matí de dijous 24, de les 6 a les 10, al Teatre Municipal. Entre els convidats destaca Alfonso Arús, creador del programa televisiu d'humor Al ataque, i Jordi Gasoliva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.