cielo claro
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
13°

Un concert de Joan Moll celebra el 45è aniversari de Joventuts Musicals

L'actuació és demà a les 20 hores al Casal Balaguer de Palma

El Cercle de Belles Arts al Casal Balaguer de Palma acull demà a les 20.00 hores el concert commemoratiu del 45è aniversari de les Joventuts Musicals de Palma, que serà a càrrec del pianista Josep Moll, qui fou el primer president que va tenir aquesta associació el 1958. El programa previst pel al concert d'aniversari té dues parts diferenciades. La primera d'elles està dedicada a obres de compositors mallorquins, d'aquesta manera es podran escoltar peces de Miquel Caplloch, Jaume Mas, Baltasar Samper, Joan Maria Thomàs i Antoni Torrandell. La segona part del recital de Moll està composta per una sèrie de nocturns de John Field i Frederich Chopin.

Joventuts Musicals és una organització internacional creada per acostar l'art i la música als joves i al públic en general. Un dels creadors de la Federació Internacional de Joventuts Musicals fou l'artista català Joan Miró. A Palma l'associació local es va fundar el 1956, i des de llavors ha rebut guardons com ara el Premi Ciutat de Palma de 1960, la Medalla del Cercle de Belles Arts de Palma el 1985, l'Àngel d'Or el 1986 i la Medalla d'Or de la Ciutat del 2001.

Joan Moll per la seva banda va ser president fundador de les Joventuts Musicals a Palma el 1958 i durant molts anys ha duit a terme una labor pedagògica de difusió de la música, tant per a infants com per a adults amb els seus Cursos d'aproximació a la música. Ha estat guardonat també en nombroses ocasions i ha gravat nombrosos CD, ha intervingut en diversos programes de televisió, tant nacional com internacional i ha ofert concerts a Europa, Estats Units i Mèxic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.