algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
12°

Els somnis dels més petits es feren realitat

Els tres Reis d'Orient repartiren juguetes per les cases de tots els nins i nines de les Illes

Els nins i les nines de Mallorca foren, per un dia, els veritables reis de la festa. Els somnis de gairebé tot l'any es compliren ahir en poder contemplar, ben de prop, Ses Majestats els Reis d'Orient, que venien de l'altra punta de món per dur, als bons minyons, les juguetes que havien demanat. Per això, pels pobles i ciutats de les Illes desfilaren les carrosses reials plenes a vessar de regals, llepolies i fins i tot de les cartes d'aquells que encara no havien triat els seus obsequis d'enguany.

Pares i nins esperaren a les grans avingudes i places l'arribada colossal, tot intentant veure, entre el munter de juguetes que coronava els carros, aquells que més desitjaven. Com cada any destacaren les juguetes tradicionals, pepes de totes les mides i colors, cotxes plens de botons, Scalextrics i jocs educatius per a tots els gusts. A això s'han de sumar aquells regals de les noves generacions com les consoles, els videojocs, la Play Station i tots aquells objectes relacionats amb els grans èxits juvenils cinematogràfics de l'any, com el mag Harry Potter.

Pel que fa a les preferències reials, els més petits de Balears es decantaren pel rei Baltasar que, no se sap per què, sempre ha despertat més simpatia. Ara bé, tampoc no s'han d'enfadar Ses Majestats Melcion, el de la barba blanca, i Gaspar, el rei ros, perquè els infants també els van saludar amb autèntica devoció quan els veieren desfilar ufanosos a la cavalcada.

Un cop acabada la jornada reial, els nins se n'anaren més contents que unes pasqües a ca seva. No podien oblidar col·locar les sabatetes al balcó i el bol d'aigua per als camells i cavalls reials, que estaven molt cansats després de travessar tants rius, mars i ciutats, i anar a dormir ben prest. Mentrestant, les tres velles majestats d'Orient no dormien, sinó que botaven de casa en casa repartint, a cada infant, la seva jugueta i, per ventura, un poc de carbó.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.