cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
17°

El germà «pobre» d'Schroeder, Lothar Vosseler, fa de guia turístic a Mallorca

Molts són els ciutadans alemanys que elegeixen les nostres Illes per viure, bé com a càlid retir en la vellesa, o bé com ardent destinació turística per desenvolupar una carrera professional. L'enorme quantitat de conciutadans que visiten el nostre arxipèlag durant llargs mesos és un reclam molt atractiu, especialment per a alguns alemanys que es troben aturats o que volen cercar aquí noves oportunitats.

És el cas de Lothar Vosseler, germà per part de mare del canceller alemany, Gerhard Schroeder, que treballarà a partir del pròxim mes de març com a guia turístic a Mallorca a bord d'un submarí, segons informava ahir el diari de Colonya Express.

Vosseler, conegut al seu país com el «germà pobre» del cap de Govern alemany perquè ha estat durant cinc mesos en l'atur, dedicat únicament a gaudir del sofà de la seva casa i de llargs passeigs per la seva ciutat, Detmold, ensenyarà des d'aquesta primavera l'apassionant món submarí balear als turistes que visitin Magaluf.

«És una oportunitat fantàstica per mi», va declarar Vosseler a l'esmentat diari, «i el contracte dura fins el juny». Vosseler va perdre el passat mes de juliol el seu lloc de treball en una empresa de fontaneria en la qual havia treballat durant dos anys, i després va treballar en una emissora de ràdio.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.