algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

Miramar torna a ser diumenge el punt de trobada dels lul·listes

El monestir de Miramar, ubicat al terme de Valldemossa, és utilitzat actualment per acollir conferències i actes relacionats amb estudis lul·lians i filosòfics. La propera cita és el 3 de setembre, quan hi tindrà lloc un col·loqui titulat L'encontre del gentil i els tres savis, en homenatge al llibre lul·lià del mateix nom.

El debat no vol ser un repàs de la vida i obra del metge, lingüista i filòsof mallorquí, sinó que aspira a reunir quatre ponents pertanyents a tres creences diferents: els tres savis "un de musulmà, un d'hebreu i un de cristià", i un d'agnòstic, que en aquest cas serà el metge Bernardí Bou, president de Medicus Mundis Balear.

L'acte, tal com explicà el magister de la Maioricensis Schola Lulística José María Sevilla, «vol ser un marc de diàleg per demostrar que les diferents religions poden crear concòrdia i solidaritat, un encontre de cultures i de religions com aquell que predicava Llull». El 1872, el monestir fou adquirit per l'Arxiduc Lluís Salvador, que hi construí una capella en honor de Ramon Llull.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.