cielo claro
  • Màx: 22.28°
  • Mín: 13.08°
22°

Miami exhaurí en 20 minuts les entrades dels concerts de Madonna

La cantant nord-americana Madonna presentà la nit de dimarts el seu espectacle Drowned World Tour davant de 15.000 seguidors de Miami, Florida (sud-est), en el primer dels dos concerts que celebra de manera consecutiva al sud de l'estat de Florida. Tant les entrades d'aquesta primera nit com les de la segona actuació es van vendre en només 20 minuts a l'estadi cobert de la ciutat de Sunrise "pròxima a Miami", mentre que l'arribada de la cantant i tot el material necessari per al concert ocupen dos avions Boeing 747 i una vintena de camions. L'estrella del rock, de 42 anys i amb una fortuna valorada en 80 milions de dòlars (uns 14.800 milions de pessetes), té un equip de sis músics, dos vocalistes i nou ballarins que l'acompanyen a sobre de l'escenari.

Els organitzadors calculaven que es recaptarien al voltant de 50 milions de dòlars (uns 10.000 milions de pessetes) pels concerts que se celebraran als diferents estats dels EUA. Segons els medis de comunicació locals, aquests són els primers concerts que la cantant ofereix a Florida des del 1988. Cada concert del Drowned World Tour és un espectacle on la nord-americana, nascuda a l'estat de Michigan (nord dels Estats Units), canvia de vestuari en quatre ocasions i apareix vestida de rockera, de geisha, de cyber-cowgirl i de bailaora espanyola.

Els diferents vestits que llueixen tant la cantant com els ballarins i músics que l'acompanyen han estat dissenyats (com en ocasions anteriors) pel modista d'origen francès Jean Paul Gaultier. La gira americana portarà Madonna a una dotzena de ciutats nord-americanes com ara Washington, Atlanta (sud-est dels EUA), Miami (sud-est dels EUA) i Chicago (nord dels EUA), entre d'altres, en un total de 29 concerts. El periple nord-americà de Madonna finalitzarà amb un concert a Los Angeles, Califòrnia (oest dels EUA), el proper 14 de setembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.