muy nuboso
  • Màx: 17.94°
  • Mín: 13.93°
17°

Mallorca sencera es ret a Alejandro Sanz

Més de 25.000 persones aclamaren l'ídol del pop al Lluís Sitjar en un concert sense precedents

42032
Sanz irrompé a l'escenari entre la cridòria de les adolescents. | J.MOREY.

És el número u. No feia falta que actuàs a Mallorca per demostrar-ho. Ja tenia guanyat tot el públic abans de trepitjar la nostra terra. El rei del pop espanyol, Alejandro Sanz, triomfà ahir vespre al Lluís Sitjar. Feia tres anys que el cantant madrileny no actuava a Mallorca i la gent estava ansiosa. Més de 25.000 persones assistiren a l'actuació en un concert sense precedents. Ahir migdia només quedaven per vendre un miler d'entrades a la taquilla i l'horabaixa es barallaven per elles. Des del darrer partit de l'època Cúper, al final de la temporada 98-99, en què el Lluís Sitjar deixava el relleu a les instal·lacions de Son Moix, l'estadi no havia registrat un ple d'aquestes característiques amb motiu d'un concert.

L'espectacle de llum, so i imatge estava preparat fins al més mínim detall. Igual que els sistemes de seguretat i d'atenció sanitària de la Creu Roja. A les 19.00 hores les portes de l'estadi s'obriren per a les fans adolescents, algunes de les quals feia temps que esperaven i ja no podien més. A les 21.00 hores, una vegada el públic més jove i apassionat hagué agafat posicions, la resta de gent feia la seva entrada de manera escalonada. Minuts abans de l'actuació, la darrera de la seva gira El alma al aire, arribaren el príncep Felip i les infantes Elena i Cristina acompanyades pels esposos.

Sobre un escenari gegantí per a un solista, les dimensions del qual arribaven a 23 metres d'alt per 36 d'ample, Alejandro Sanz feia la seva aparició vestit amb camiseta negra i pantalons vermells baixant per una impressionant escala entre els crits d'histèria i plors de les seves fans, que a poc a poc es calmaren per seguir les lletres de les cançons del seu ídol. El cantant, que està vivint el millor moment de la seva vida, desplegà la seva veu amb temes com ara Tiene que ser pecado, El alma al aire, Y si fuera ella, Cuando nadie me ve o Quisera ser. Tots foren seguits amb deliri per un públic entregat al qual Sanz també oferí cançons d'àlbums anteriors com Se fue la luz o Viviendo deprisa. Tal com ocorria en la seva gira anterior, el colofó arribava amb el seu conegut Corazón partío, carta de presentació de l'artista arreu del món.

Dels darrers de la gira
El cantant, que afirma que la seva paternitat recent és de les coses millors que li han passat en la vida, confessa que frisa d'acabar aquesta gira per «poder-me dedicar a la meva filla», i ja ha anunciat que es prendrà un any sabàtic, lluny dels escenaris, per estar tot el temps possible amb la família. Això no obstant, el cantant madrileny encara té pendents dos concerts el setembre a Tenerife i Las Palmas. Amb aquestes dues actuacions es donarà per tancada la gira «El alma al aire» i una temporada que mereix el qualificatiu d'excel·lent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.