algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
17°

Breus

• ART

Espanyols al Brasil Els nins dels correccionals i favelas brasilers es podran aproximar a l'art espanyol del segle XX amb la mostra De Picasso a Barceló, la mostra més recent d'un cicle de cultura espanyola al Brasil. El programa consisteix a dur a la pinacoteca de l'Estat de Sao Paulo joves delinqüents que estan en règim semiobert en diferents centres correccionals de la ciutat, perquè contemplin obres de genis com Pablo Picasso, Salvador Dalí o Joan Miró i tenguin una visió diferent del món.AGÈNCIES.

• MÚSICA

Concert MTV La Comissió de Govern de l'Ajuntament de Sant Antoni d'Eivissa decidí ahir no concedir cap autorització a l'hipòdrom de San Rafael per al concert organitzat per la cadena musical MTV per al 29 d'agost. Des de fa dos anys, la cadena britànica organitza a Sant Antoni un macrofestival que, fins ara, ha tingut la participació de més de 100 joves, la majoria d'ells britànics. El batle, Antoni Marí, va anunciar la prohibició després d'escoltar l'opinió de l'Associació de Veïns, que s'oposen al concert per les molèsties que ocasionen aquests macroespectacles.EFE.

• CINEMA

Nou film L'actor santanderí Eduardo Noriega, protagonista de films com Tesis, Abre los ojos, Cha, cha, cha o El espinazo del diablo, entre altres, començarà dilluns que ve, dia 13, el rodatge de Novo, coproducció entre Lumen Films (França) i Alta Producción (Espanya), film que serà dirigit pel francès Jean-Pierre Limosin (Tòquio eyes). Però Noriega no farà feina només en aquesta producció, que es rodarà íntegrament a París, ja que l'acompanyarà Paz Vega (Nadie conoce a nadie i Lucía y el sexo, rodada a Formentera i a punt d'estrenar), que hi farà una petita col·laboració. EPR.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.