nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Breus

• MÚSICA

Caballé, operada La soprano Montserrat Caballé fou operada dijous passat d'urgència d'una hèrnia a la clínica Teknon de Barcelona, segons informaren fonts del centre sanitari. Caballé hi ingressà el matí de dijous i fou operada a primera hora de l'horabaixa d'una hèrnia estrangulada pel doctor Josep Maria Ponseti, assistit pel metge intern que atén habitualment la cantant, Jaume Pujades. L'evolució de la malalta és satisfactòria i s'espera que pugi ser donada d'alta aquests propers dies. Posteriorment, haurà de guardar un temps de repòs.EFE.

• CINEMA

Festival de Sitges La darrera pel·lícula del director nord-americà John Carpenter, Ghosts of Mars (Fantasmes de Mart) inaugurarà la XXXIV Edició del Sitges 2001 Festival Internacional de Cinema de Catalunya. Altres títols confirmats per a la secció competitiva són la francesa Le Pacte des Loups (El pacte dels llops), un dels darrers rècords de taquilla de França; i Battle Royale (Batalla reial), una pel·lícula japonesa que ha causat una gran polèmica en el seu país per l'elevat grau de violència. EPR.

• TEATRE

Medea a Sagunt L'actriu Núria Espert, que representarà Medea al Festival de Sagunt a Escena, assegurà ahir en unes declaracions fetes a València que la protagonista de la tragèdia clàssica d'Eurípides és «un dels personatges que no s'acaben mai i del qual ni la millor actriu del món no pot obrir tots els plecs de l'ànima». Espert es va posar per primera vegada en la pell de l'esposa venjativa quan tenia només 19 anys. Aquesta versió de Medea, dirigida pel cineasta grec Michael Cacoyannis i coprotagonitzada per José Sancho, es representa des d'avui i fins diumenge que ve al Teatre Romà de Sagunt. EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.