algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
18°

Breus

• ART

Shangó i la vida La mostra de l'artista cubà Mendive, Shangó i la vida que s'exposa aquests dies al Centre de Cultura de Sa Nostra de Palma ha estat visitada ja per 5.000 persones. Aquesta mostra, que es va inaugurar el passat 10 de juliol romandrà oberta al públic fins dia 1 de setembre. En aquesta es poden admirar tant dibuixos com algunes originals escultures de Mendive, qui el dia de la presentació va presentar al públic assistent una altra de les seves especialitats: pintura sobre cossos humans despullats. La mostra ha tingut fins ara una afluència mitjana de 166 visitants diaris. DdB.

• LITERATURA

Lucía Etxebarría L'escriptora Lucía Extebarría acaba d'incloure, en la seva pàgina web oficial, textos inèdits, qüestionaris interactius, informació sobre la seva obra publicada i treballs per al cine, així com els primers capítols de les seves obres, reflexions sobre la literatura i la actualitat, fòrum d'opinió i la possibilitat de contactar directament amb l'autora en la seva pàgina autoritzada. En la seva pàgina web oficial, Lucía Etxebarría exposa tota la informació relativa a la seva obra des que l'any 1996 publicà Aguanta això. EPR.

• DANSA

España baila España baila, una coreografia per a 38 ballarins que segons els seus productors «adapta» el flamenc «al gust contemporani» i el trasllada a grans escenaris s'estrena el proper 9 d'agost al madrileny Teatro Calderón com a passa prèvia a la gira europea, ja que el projecte «s'ha creat des d'Espanya per a tot el món». Els seus productors diuen d'España baila. El poder de la danza que és un espectacle musical basat en el nostre folklore però que inclou altres músiques o balls. El resultat és un espectacle ric».EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.