algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

L'irlandès Van Morrison va fer ple a Costa Nord amb una doble actuació

El Lleó de Belfast oferí a Mallorca els darrers concerts de la seva petita gira estatal

42180
Van Morrison actuà enmig d'unes estrictes mesures de seguretat.

Enmig d'estrictes mesures de seguretat i exigint una puntualitat rigorosa, Van Morrison, el Lleó de Belfast, oferí ahir vespre els seus dos darrers concerts a l'Estat espanyol durant l'estiu. Per fer-ho escollí el centre cultural del seu amic Michael Douglas a Valldemossa, Costa Nord, un petit escenari per a privilegiats incapaç de decebre ningú i que ahir comptà amb l'actor nord-americà com a amfitrió d'una gran vetlada.

L'esdeveniment començava a les 20.00 hores amb el primer concert i, abans del segon, a les 22.30 hores, acollí l'arribada del príncep Felip, la seva germana Cristina i l'espòs d'aquesta, Iñaki Urdangarín. Amb camisa rosa l'hereu, i lluentons la infanta, no deceberen en la seva arribada el gran nombre de curiosos que s'havien congregat a l'entrada, entorn de l'estora vermella. A més dels fills dels reis, no foren poques les cares conegudes que assistiren al segon concert, un esdeveniment que compaginà la genialitat artística del Lleó de Belfast amb una reunió social de més de quatre-centes persones.

Que Van Morrison no se sent còmode sota els focus ni mirades de la premsa no és un secret. L'artista restringí al màxim la presència de premsa i càmeres de televisió abans, durant i després de les seves actuacions. Així mateix, tampoc no era secret la seva personalíssima veu i els excel·lents músics dels que s'envolta. El seu públic ja ho sap, fins i tot coneix el seu mal geni, i està disposat a fer el que sigui per escoltar-lo, com per exemple pagar preus astronòmics, com els abonats ahir a Costa Nord per l'auditori de més de 400 persones de cada sessió. A manca de signes d'expressivitat corporal i protegit per unes ulleres fosques, vestit negre i capell blanc, Van Morrison despullà la seva veu, més expressiva que mai.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.