algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Mor l'exrector de la Universitat de Barcelona Antoni Caparrós

El rector en funcions de la Universitat de Barcelona (UB), Antoni Caparrós, morí d'un atac de cor la passada matinada. Caparrós, que tenia 63 anys, era a ca seva quan fou víctima d'un infart. L'òbit té lloc quatre dies després que es conegués que el seu càrrec seria ocupat pel mallorquí Joan Tugores. Totes les activitats lectives i acadèmiques de la Universitat de Barcelona foren ahir suspeses, mentre que a la seu del rectorat de la UB s'instal·là un llibre de firmes perquè tots els membres de la comunitat puguin expressar el seu condol.

La notícia de la mort ha provocat tot tipus de reaccions en la família universitària. El rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, opinà que «ha estat una gran pèrdua. Caparrós va demostrar una gran col·laboració amb la UIB en eliminar el greuge que suposava que la càtedra Ramon Llull estigués a la Universitat central. També va ser una persona que féu molt per la psicologia i fou el director de la tesi d'Eduard Rigo "vicerector d'ordenació universitària». Jaume Sureda, vicerector d'alumnes coincidí amb Huguet i recordà que Caparrós era un «amic coral» de la UIB.

En conèixer-se la notícia també se suspengué la reunió prevista de la Confederació de Rectors Universitaris d'Espanya (CRUE), que havia de tractar la reforma universitària impulsada per Pilar del Castillo. La Universitat de les Illes Balears enviarà una delegació al funeral que es celebrarà avui.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.