algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Breus

• LITERATURA.

Carlos Vadillo L'escriptor mexicà Carlos Vadillo Buenfil amb l'obra Padre calla ha guanyat el Concurs Internacional de Contes Max Aub, fallat a Segorbe, i dotat amb un premi en metàl·lic de 800.000 pessetes. EFE.

García Posada El crític i assagista Miguel García Posada acaba de treure al carrer El vicio crítico, un llibre en el qual defensa la dignitat del crític, el lector i la literatura i en què explica els fonaments en els quals es basa l'exercici de la crítica. EFE.

• PATRIMONI

Talles de Bigarny Tres talles de l'escultor renaixentista Felipe Bigarny, del museu de la Universitat de Salamanca, que estaran exposades a aquesta ciutat amb motiu de la capitalitat cultural del 2002, són restaurades en el Centre de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Castella i Lleó de Simancas.EFE.

Calvari El Govern ha adquirit un grup de quatre talles «Calvari» de fusta policromada i daurada del segle XVIII realitzades a Guatemanala, per valor de 7'5 milions de pessetes, que seran destinades al Museu Nacional d'Escultura de Valladolid, segons una ordre publicada en el Butlletí Oficial de l'Estat. EPR.

• ANTIGUITATS

Almoneda Més de 32.000 persones han visitat des de la seva obertura el passat dia 19 la fira d'antiguitats i galeries d'art Almoneda, que ha reunit 225 antiquaris i galeristes de tot l'Estat i de l'estranger. EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.