bruma
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

El rock alternatiu omplí la nit felanitxera

El Parc Municipal acollí la celebració del II Sònic Festival al qual acudiren més de 2.500 persones

El II Sònic Rock Festival de Felanitx, únic esdeveniment d'aquestes característiques que té lloc a la nostra illa i que reuneix la flor i nata de l'anomenat rock alternatiu, fou un gran èxit, amb una notable assitència de públic i una excel·lent organització.

El festival, que tengué un començament espectacular el passat divendres amb l'actuació de deu bandes entre les que destacaren Reincidentes, Hamlet, Berri Txarrak o els locals Dawholeenchilada, continuà ahir la seva programació amb un cartell d'autèntic luxe que inclogué els grups Los Planetas, Los Enemigos i Killer Barbies entre altres.

El regidor de Cultura de Felanitx, Jaume Binimelis alabà la feina de Miquel Pau, Joan Juan i Toni Fiol, organitzadors d'aquest festival i membres del Centre Cultural que l'impulsa. Tots estigueren d'acord que «es va voler oferir a la joventut alguna cosa diferent i alternativa, que no existís a la resta de l'Illa i que aconseguís ser una reivindicació de la diversitat lingüística i musical de la nostra societat».

Els gairebé 2.500 joves que el passat divendres es reuniren en el Parc Municipal de Felanitx confirmaren la necessitat d'aquest tipus d'activitats ludico-culturals que no eviten un caràcter reivindicatiu. Combregant musicalment per osmosi amb el directe extraordinari dels madrilenys Hamlet, una de les bandes més avantguardistes del Metal o amb el dels veterans Reincidentes, acadèmics del hardcore patri.

Els assistents al II Sònic Rock Festival visqueren una nit infinita, plena de rock, en la qual el fum de la graella i de l'herba es mesclà amb els 80.000 volts que a punt estigueren de destrossar més d'un tímpan. Per al record quedaren també els sorprenents Berri Txarrak, que amb la seva particular mescla de hardcore, punk i metal, varen convèncer sense cap tipus de discussió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.