algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 20°
24°

Breus

EXPOSICIONS

• Edats de l'home La novena edició de l'exposició Las Edades del Hombre, que es durà a terme a Zamora a partir del proper dimecres, és la primera en la qual conviuran l'art sacre de Castellà-Lleó amb elements de l'art popular. El comissari de l'exposició, Antonio Meléndez, assegurà que per aquest motiu l'edició de Zamora, que durà per títol RemembranZa «romprà amb la nostra tradició de fer una exposició exquisida amb la cura dels aspectes formals i la qualitat de les peces» exposades a Las Edades del Hombre.EFE.

LITERATURA

• Borges Després de deu anys de litigis als tribunals de Buenos Aires i a la Cort Suprema d'Argentina arriba als lectors espanyols Reecuentro. Diálogos inéditos con Borges, d'Oswaldo Ferrari, que ja s'ha convertit en un best sellers d'Itàlia i França. El llibre arriba de la mà de l'Editorial Sudamericana, que amb aquest volum, que recull les converses del periodista argentí amb l'autor d'Aleph, comença la seva implantació a Espanya.EFE.

PUBLICACIONS

• Mil refranys Mil refranes españoles y su correspondencia en alemán, árabe, francés, inglés, italiano, polaco, provenzal i ruso és el títol del darrer volum publicat per Ediciones Internacionales Universitarias, fruit de la tasca duita a terme per catorze investigadors dirigits per Julia Sevilla i Jesús Cantera Ortiz de Urbina, per tal de diforndre la cultura espanyola a través dels refranys.EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.