cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

Andreu Peris inaugura l'estiu amb un poemari d'amor viscut a la ciutat

Sota el títol d'Obrir l'estiu ha encabit Andreu Peris (Sagunt, 1968) el seu segon recull de poemes, Editat per El Tall, les composicions es presenten com a lògica continuació dels Poemes a dues mans publicats ara fa dos anys, versos destil·lats directament de la intimitat de la parella.

Un cop més, la vivència més que no pas els escenaris torna a ser protagonista a un poemari que atorga a «nou(s) poemes a dues mans» una primera part del volum, feta de «poemes d'interior», domèstics, enclavats a la llar de la parella. És a la segona part on es produeix una «eixida» d'aquesta hivernació amorosa, inaugurant un recorregut pels carrers de la ciutat que la parella coneix i reconeix, Palma, com també reconeixerà el lector palmesà.

Acompanyat una vegada més per la presència «activa» d'Alex, la seva «musa inspiradora», Peris ha tornat a abordar la temàtica amorosa sense oblidar els registre social o el costumisme en aquest peculiar itinerari per la ciutat. És, emperò, «una ciutat que pot ser qualsevol altra», insisteix el poeta: «l'important no és l'espai, sinó com es viu, què significa», apunta. La companyia de Manuel Sánchez Monzó, autor de les il·lustracions de la coberta i de les planes interiors del volum, també és essencial en el llibre, que l'autor presentarà a la propera fira del llibre de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.