lluvia ligera
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
21°

Bocabadats amb històries de teresetes

Centenars de petits assisteixen il·lusionats a l'espectacle d'obertura del Festival Internacional a Palma

42648
Els personatges feren participar els nins en la història.Fotos: P. BOTA.

Quin millor aval per a les teresetes que aconseguir que durant una bona estona més de cent nins es quedin bocabadats davant personatges de roba i cartró pedra petits i entranyables que els fan riure i viure diferents històries. Aquest és el cas del primer espectacle, Panxito Cuiner i en Banyeta, que obrí el Festival Internacional de Teatre de Teresetes que inaugurà la consellera de cultura, Maria Antònia Vadell, als jardins de la Misericòrdia.

Aquests ninots, a ritme de la música de Santiago Rusinyol, van tenir entretinguts a tots aquests al·lotets durant quasi una hora. Des dels que seien per terra per situar-se el més a prop possible de l'escenari fins als que ocupaven les darreres cadires, tots participaren activament en el desenvolupament de l'obra. Els presents van poder ajudar a l'amo a cridar el seu criat Manel, dir al cuiner Panxito qui havia embrutat la seva cuina o ajudar aquest a fer pagar al personatge dolent allò que havia fet, entre d'altres coses.

Però no només de la mà d'aquesta companyia catalana, Sebastià Vergés, va arribar l'èxit de l'obertura del certamen, després Les Faules de la Fontaine també varen congregar a les instal·lacions del centre de cultura Sa Nostra un bon grapat de nins que gaudiren de les diferents històries representades tant per titelles de guant, el ca i el llop, com de fils, la cigala i la formiga. Tot això precedit d'una cercaviles integrada per una banda de música i quatre pallassos camallargs que des de l'Assistència Palmesana fins a la Misericòrdia varen anar arreplegant petits i pares.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.