algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Breus

• LITERATURA

Presentació El restaurant del Corte Inglés d'Avingudes, a Palma, és avui escenari de la presentació del llibre Abraham Savasorda, la segona novel·la escrita i publicada per l'escriptora mallorquina Rosa Planas, autora també de L'Orador dels Ocells. Josep Francesc Conrado de Villalonga, Guillem Frontera i el batle de sa Pobla, Jaume Font, seran els encarregats de presentar aquesta obra, que ha obtingut el Premi de Narrativa Curta Alexandre Ballester en la seva primera edició. La novel·la ha estat editada per Lleonard Muntaner en la seva col·lecció Aliorna. DdB.

Antoni Roca El Casal Balaguer de Palma acollí ahir al vespre la presentació de la novel·la Territori amortitzat 114, una obra d'Antoni Roca i Maria Deyà editat per Lleonard Muntaner en la col·lecció Aliorna. L'escriptor i historiador Miquel Ferrà fou l'encarregat de presentar-la als assistents. DdB.

• TRASPÀS

S. Garmendia L'escriptor veneçolà Salvador Garmendia, Premi Nacional de Literatura 1972, va morir el passat diumenge a Caracas a conseqüència d'una avançada diabetis a l'edat de 72 anys. Garmendia havia dedicat tota la seva vida a les lletres, tant en l'escena literària com en el periodisme d'opinió i en l'elaboració de guions per al cinema i la televisió, creativitat que ens ha llegat ara més de 15 obres literàries entre les quals compten La mala vida, Los pies de barro i també els guions per a les celebrades pel·lícules La gata borracha, Fiebre i Juan Topocho.EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.