algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Breus

• EXPOSICIONS

Jordi Teixidor a Pollença La galeria Maior de Pollença inaugura avui horabaixa l'exposició de l'artista valencià Jordi Teixidor, que podrà ser visitada fins el pròxim 12 de juny. La mostra de Teixidor, mancada de títol, presenta les darreres creacions de l'artista (realitzades entre el 1997 i l'actualitat), que consisiteixen, bàsicament, en una sèrie d'olis sobre tela. A la imatge, una de les obres que es podran veure en aquesta mostra, la que du per títol Retablo 2, un oli sobre tela amb data del 2000. DdB.

Et in terram Dijous passat, dia 10, s'inaugurà a la galeria palmesana Antonio Camba Et in terram, la primera mostra individual de l'artista mallorquí Carlos Cerdà (Palma 1969). La mostra, formada per olis sobre llenç de format mitjà recrea, a través de quadres plens de pinzellades, de gests i de molt de color, diferents imatges i visions del paisatge. L'artista, llicenciat en belles arts a la Universitat de Madrid, retorna amb aquesta mostra a les seves arrels mallorquines i reprèn amb força el tema del paisatge en la seva obra. DdB.

• LITERATURA

Premi La Residencia L'escriptor argentí Germán Maggiori ha obtingut, amb el seu relat Entre hombres, el primer concurs internacional de novel·la per internet La Residencia Literatura, dotat amb vint mil dòlars, uns quatre milions de pessetes, i amb la publicació de l'obra per part de l'editorial Alfaguara. L'obra de Maggiori ha aconseguit el guardó, entre les 397 novel·les remeses, i que ha estat convocat per primera vegada per l'esmentada editorial Alfaguara i pel portal d'internet Elfoco.com. Entre hombres és una novel·la negra que recrea els suburbis de Buenos Aires, on té lloc l'acció.EFE.

Nova novel·la de José Carlos Llop Háblame del tercer hombre és la nova novel·la de José carlos Llop, que està ambientada en una guarnició militar de la fronetra espanyola el 1949 i en què l'escriptor mallorquí, que homenatja el cinema ja des del títol, conta la postguerra des d'un bandol «alhora vencedor i vençut». En el llibre, publicat per Muchnik, Llop mescla històries d'amor (de despertar adolescent, un adulteri) amb altres de contraban, intriga i conspiració militar antifranquista, en què l'atmosfera descrita té tant de protagonisme o més que la veu del jove protagonista i narrador.EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.