algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

La cultura i la natura de Mallorca arriba al turista a través d'imatges

El CIM edita làmines informatives de complement a les visites guiades

Amb la finalitat de tenir els turistes que ens visiten bén informats i despertar en ells un cert interès per conèixer millor la nostra realitat cultural, natural o històrica, el Consell de Mallorca, a través de la seva Conselleria de Promoció Econòmica i Foment de l'Ocupació, presentà ahir unes làmines sobre la flora, la fauna, un recorregut arqueològic per Mallorca, la Història de Mallorca en imatges, molins de vent i les construccions de pedra en sec, editades pel departament de Fodesma, per tal de facilitar el treball dels guies turístics de l'illa.

Els conseller Bernat Aguiló destacà la seva utilitat i afirmà que «els pòsters es posaran a disposició dels guies turístics legalment acreditats perquè els puguin incorporar en les seves excursions i visites programades i els reparteixin entre els turistes com a complement visual de les seves explicacions, després de les quals el guia recuperarà les làmines».

Per la seva banda, Bartomeu Amengual, com a representant de la cooperativa de guies turístics de Mallorca, assegurà que les làmines, a més a més de ser una informació complementària molt important, «ajudaran a incentivar en el turista un interès pel coneixement de la realitat patrimonial, cultural i natural de les Balears, trencant així amb el tòpic que Mallorca és només una illa de sol i platges». En total s'han editat 500 exemplars de cadascuna de les sis làmines que fins ara s'han elaborat en un material perdurable i d'una extraordinària qualitat d'impressió. El cost aproximat de la posada en marxa d'aquesta iniciativa és d'1'3 milions de pessetes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.