algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 21°
25°

Els nous humoristes fugen de la rialla fàcil i aposten pels guions de qualitat

Els «Nuevos Cómicos» de la Paramount Comedy actuaren a l'Auditòrium de Palma

Alfredo Díaz, Ernesto Sevilla i Flipy formen part d'una nova generació de còmics que de la mà de la Paramount Comedy protagonitzen una gira per més de 20 ciutats espanyoles amb l'espectacle Nuevos Cómicos. Ahir vespre actuaren a la Sala Mozart de l'Auditòrium, on oferiren el seu millor repertori de delirants i divertits monòlegs. La Paramount Comedy és una empresa espanyola pertanyent a la productora Paramount Pictures, i també un canal de televisió dedicat exclusivament a la comèdia, que emet el seu senyal mitjançant l'operador de cable ONO i el Canal Satélite Digital.

Una part important del projecte de Paramount Comedy és fomentar el desenvolupament de la indústria de la comèdia a Espanya. A més té la vocació de convertir-se en «la Casa de la Comèdia», un lloc on els nous talents de la comèdia tindran l'oportunitat de desenvolupar els seus estils i les seves capacitats. Per això, a més de promocionar els espectacles de les futures estrelles de l'humor, la Paramount, amb la seva gira, es dedica també a la caça de nous talents.

«Intentam crear una nova generació de còmics. Actualment, la família de Nuevos Cómicos està formada per 15 humoristes, però no volem posar cap límit pel que fa al nombre de membres. Aquest és un projecte obert i no cercam cap perfil concret, és el públic el que determina si un humorista és bo o no. Això sí, nosaltres cercam una línia d'humor diferent, fugint de l'acudit fàcil i apostant pels guions de qualitat», comentà el director de programació, Felipe Pontón.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.