algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

El Born serà el punt de trobada dels 17 centres culturals de Palma

Acollirà la celebració de la VI Trobada i Mostra de Tallers

El passeig del Born es convertirà durant els dies 10, 11 i 12 de maig en el punt de trobada on els 17 centres culturals municipals de Palma mostraran totes aquelles activitats i tallers de producció artesanal i cultural que s'han realitzat en aquests espais durant els darrers mesos. Tots aquests centres culturals que participaran en la VI Trobada i Mostra de Tallers compleixem amb una doble funció: per una banda fomentar la producció cultural i l'accés a la difusió cultural; i per altra difondre aquelles actuacions municipals que tenguin un especial interès per a la comunitat i que fomentin la participació ciutadana.

Segons especificà la regidora de Participació Ciutadana, María José Frau, cadascuna de les tres jornades de les quals consta la mostra es divideix en dues parts: de 17 a 20 hores es duran a terme tallers en viu (tapissos, macramé, brodats, tall i confecció, manualitats, pintura, cuina, restauració...) i a partir de les 19 hores serà el torn de les demostracions (Ioga, guitarra, ball de saló, ball mallorquí, cant coral...).

Aquesta trobada vol ser un reflex i una potenciació de tota la feina realitzada durant tot el curs 00-01. L'esdeveniment suposarà la participació directa de més de 2000 persones i la de més de cent monitors. Per altra banda la regidora destacà el considerable augment de centres, activitats i participants que s'ha experimentat en els últims anys. L'aprenentatge és un dels punts més importants amb unes dades totals, per a l'any 2000, de 557 tallers diversos. Com a resum final cal assenyalar que al llarg de l'any 2000 es realitzaren un total de 806 activitats, amb una participació de 35.276 persones.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.