algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

La gratitud i el compromís de futur de la Banca March sonà ben fort

L'Auditòrium s'omplí en el concert del 75è aniversari de l'entitat

«Ens sentim units a aquesta terra i compromesos amb el futur, no sols per vincles purament comercials sinó per lligams afectius i de gratitud. Banca March ha contret un deute de gratitud amb tots vostès. Un deute impagable... La paraula agraïment resumeix 75 anys d'història i hem volgut celebrar aquet aniversari amb tots vostès i els amics que tenim arreu de l'arxipèlag.

I ho hem volgut fer amb un concert que reuneix artistes d'una qualitat inqüestionable de Mallorca, Menorca i Pitiüses». Aquestes eren les paraules del president de la Banca March, Carles March, ahir a la nit a l'Auditòrium de Palma tot just abans de començar l'actuació de Joan Pons, Maria del Mar Bonet, Uc, la Coral Universitària i la Simfònica de Balears amb motiu del 75è aniversari de l'entitat.

Un concert en el qual es varen reunir nombroses personalitats i amics que volgueren brufar aquesta data tan especial amb les veus de les Illes de primer nivell, una producció dirigida per Antoni Parera Fons en què es varen poder sentir temes com El pi de Formetor, Jo tinc una enamorada o L'aubada. Una actuació brillant per 75 anys d'història.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.