algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Breus

• CONFERÈNCIES

Eva Lootz L'artista austríaca establerta a Espanya des de la dècada dels 70, Eva Lootz pronuncia avui horabaixa la conferència, Like tea bags (Com bosses de te) al centre de cultura de Sa Nostra en el marc del seminari de Teoria de l'Art, Espais, imatges i texts a l'art actual Lootz, premi Nacional de Belles Arts de 1993, és actualment professora de l'Escola de Belles Arts de València. La seva anterior visita a l'illa fou el 1996 amb motiu de la seva exposició a la Fundació Miró. DdB.

• CÒMIC

Saló Internacional El XIX Saló Internacional del Còmic s'inicia avui a l'Estació de França de Barcelona, amb 125 expositors i més de vuit mil metres quadrats d'exposició. En aquesta edició, el Saló retrà homenatge, en forma d'exposició, al dibuixant català establert a Mallorca, Max. A banda de Max, Carlos Giménez, creador del personatge Paracuellos i Alex Fito, guanyador del premi autor revelació de l'any passat, també seran objecte d'exposició. EPR.

• DISSENY

Mobiliari El Museu de les Arts Decoratives de Barcelona acull des d'ahir una exposició sobre l'arquitectura i el disseny de Mies van der Rohe. La mostra, que s'inclou a la Primavera del disseny, reuneix per primer cop els millors dissenys de mobles realitzats per l'arquitecte entre 1927 i 1931 per a un edifici d'habitatges socials a Stutgart, el pavelló alemany de l'exposició universal de Barcelona de 1929 i la Villa Tugendhat de Brno a la República Txeca. EPR.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.