cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

Breus

• INSTITUCIONS

Noves tecnologies La Conselleria de Cultura del Govern ha editat dos CD-Rom que pretenen «utilitzar les noves tecnologies per difondre la realitat lingüística del territori de les Balears», segons explicà el Director General de Política Lingüística, Joan Melià.Els moviments literaris a les Balears de Pere Rosselló i La flexió verbal en els dialectes catalans. D'A.M. Alcover i F.de B. Moll. Les dades i els mapes de Maria Pilar Pereira suposen, respectivament, un recorregut per la literatura de les illes des del 1840 al 1990 i la primera proposta de mapatge informatitzada de dades dialectals dels països de parla catalana. DdB.

• ART

Dalí a Shangai El Shangai Art Museu acull des d'avui la primera retrospectiva de Salvador Dalí que s'organitza en aquesta ciutat. L'exposició repassa l'evolució de l'artista des del 1919 fins el 1983, i inclou 38 pintures i 47 obres sobre paper, que pretenen mostrar la relació de Dalí amb els moviments culturals i científics del segle passat. Les obres provenen dels tres museus de la Fundació Gala-Salvador Dalí.EPR.

• MUSEUS

Museu virtual La Fundació Salomon Guggenheim té previst obrir un museu virtual que oferirà continguts i serveis culturals combinats amb comerç electrònic. El museu virtual serà accessible, segons informà The New York Times a l'adreça Guggenheim.com i donarà accés als recursos d'altres entitats, com el Museu Hermitage de Sant Petersburg.AGÈNCIES.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.