algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Palma surt al carrer el Dia de la Dona per dir: «Cap excusa per a la violència»

Un centenar de persones donaren suport al manifest llegit davant el Parlament

Un centenar de persones es reuniren ahir dematí a la plaça Joan Carles I amb motiu del Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones.

Amb la seva presència, encapçalada per una pancarta lila "el color de la dona i del feminisme", darrere de la qual també es trobaven homes com per exemple Toni Roig, de l'oposició, volien fer un crit a favor de la lluita contra la violència que pateixen milions i milions de dones, no només dins les nostres fronteres sinó a tot el món.

Sota el lema «No hi pot haver cap excusa per a la violència», els assistents a la congregació "entre els quals es trobaven diferents personalitats públiques de sexe feminí com Fernanda Caro, consellera de Benestar Social, o Margalida Rosselló, de Medi Ambient" van encaminar-se fins al Parlament, on sembraren un arbre i llegiren un manifest.

Davant de l'edifici on dimarts passat es varen pronunciar sobre aquest tema tan delicat, es plantà una olivera com a símbol de la pau i de la vida.

Tot seguit, Esperança Bosch llegí un manifest contundent en què es parlà d'aquesta onada de violència domèstica en termes de «xacra social que tots tenim l'obligació de frenar».

En l'exposició de la problemàtica no es va oblidar que en aquests casos s'hi veuen també implicats infants, fills de les dones maltractades. «En definitiva, la violència cap a les dones i els seus fills i filles són violacions dels drets humans».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.