algo de nubes
  • Màx: 16.64°
  • Mín: 7.61°
16°

Breus

• EXPOSICIÓ

Galeria Maneu Ramon Trías (Palma 1971) presenta, a Joan Oliver Maneu Galeria d'Art, una mostra de les seves darreres creacions sota el títol de La realitat amb adjectius. L'estil del pintor, que ell mateix defineix de «pintura figurativa renaixentista, o amb regust clàssic» es posa de manifest en la totalitat dels treballs presentats, un desena de quadres i dibuixos, en els quals, entorn a un mateix tema i uns mateixos elements, pretén «sotmetre l'espectador a un cert sentiment que el commocioni». DdB.

Catalina la Gran Els tresors de Catalina la Gran, la gran emperadriu russa tan gran estadista com addicta a les compres, inauguraran el proper dissabte, a la Somerset House de Londres les sales permanents del museu que ella mateixà fundà, l'Hermitage de San Petersburg. La nova «sucursal» del museu a Londres forma part d'un projecte d'expansió de l'Hermitage a ciutats com Absterdam i Nova York amb l'esperança de generar nous ingressos per a la central de San Petersburg, a punt de fer fallida.AGÈNCIES.

• LITERATURA

Congrés Un congrés internacional reunirà a Valladolid els dies 11 i 12 de desembre una vintena d'escriptors i periodistes, perseguits als seus països d'origen per defensar les seves idees, que analitzaran qüestions com l'exili, la dissidència, el periodisme i la dona, segons Javier León de la Riva, batle de la ciutat i president de la Fundació Jorge Guillen que organitza la trobada sota el títol La escritura perseguida. Disidencia y exilio.EP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.