algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Més fotografia i manco activitat cultural a Menorca l'any 1999

Diversos experts analitzen l'oferta a les Illes en l'informe de Sa Nostra

70344
L'exposició de Hans Hartung s'inclou dins les activitats culturals de l'any passat.

Quan falta poc més d'un mes perquè acabi l'any, és el moment de girar la vista enrere i fer balanç de les activitats que durant els dotze mesos anteriors han tingut lloc a les Balears. Un any més s'ha presentat l'Informe social i econòmic de les Illes Balears de Sa Nostra, corresponent al 1999. Aquest torna a dedicar un apartat destacat a la cultura, en què es revisen sumàriament les activitats artístiques i culturals de l'any passat.

Econòmicament s'hi percep un manteniment de les inversions en cultura per part dels consells insulars, i un lleuger augment de les aportacions del Govern balear. En el camp de les arts plàstiques, es destaca que la Part Forana de Mallorca adquirí un major pes específic i, per contra, l'illa de Menorca presentà un endarreriment respecte de les altres. També es posa de manifest l'elevat nombre de mostres fotogràfiques com també la manca de coordinació entre les propostes institucionals i les privades.

Pel que fa a la literatura, l'informe assenyala, com a cosa positiva, una nova generació de joves poetes, però considera negatiu l'excés de publicacions i una manca de rigor editorial que confonen el públic lector.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.