algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Isabel II prohibeix al personal de servei l'ús de mòbils a Buckingham

La reina no suporta les melodies de les telefonades en els banquets

La reina Isabel II ha prohibit l'ús de telèfons mòbils al personal de servei a les seves residències reials perquè no suporta més les melodies de les telefonades, segons sosté la premsa britànica en les seves edicions d'ahir dilluns. La reina va donar l'ordre després que el so dels cel·lulars "alguns de programats amb música de populars programes de televisió" interrompés diversos dinars i sopars familiars.

«És just dir que la reina no es mostrava precisament encantada quan els telèfons començaven a sonar incessantment», digué una font anònima del Palau de Buckingham. «Ningú no aguanta ja el timbre dels mòbils durant un banquet d'Estat», afegia. «Desactivar els telèfons en aquestes ocasions és una qüestió de sentit comú i de bona educació», continuava explicant l'esmentada font.

El majordom major de la Casa Reial, el vicealmirall Tom Blackburn, encarregat de vetlar pel bon funcionament de les residències reials, va distribuir unes recomanacions a tots els majordoms, patges i als altres guàrdies, als qui instà a apagar els seus mòbils quan es trobin fora de servei. «Les normes, verbals, estaven ja en vigor des de fa temps i l'únic que es fa ara és formalitzar-les per escrit», precisà el portaveu.

La prohibició afecta tots els treballadors de les residències reials del Palau de Buckingham a Londres, Sandringham a l'est d'Anglaterra i Balmoral a Escòcia. El Sun cità fonts de palau dient que s'havia facilitat als traballadors una espècie de guia de comportament basada en el sentit comú i en les bones maneres. Existeixen telèfons de pagament a les residències reials perquè els treballadors que necessiten fer cridades personals els emprin.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.