cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°

Joves a favor de la interculturalitat

La Federació Catalana d'Esplai aconseguí reunir cinc-cents joves

Globus de tots el colors i mides es van poder veure ahir de matí a Barcelona. De la mateixa manera, aproximadament uns cinc-cents joves de diferents edats i cultures es reuniren ahir de matí per fer-se «una abraçada col·lectiva» a favor de la interculturalitat.

Sense distinció de color, origen o cultura passaren una estona divertida a favor del coneixement i la tolerància organitzada per la Federació Catalana de l'Esplai. I com si es tractàs d'una jornada lúdica, més d'una d'aquestes multitudinàries i petites "comparades amb el nombre d'ahir" agrupacions educatives, els assistents tingueren l'oportunitat de conèixer les peculiaritats i les coses més interessants d'aquells que són diferents.

Una diada que tot i que començà prest s'allargà entre rialles i diferents activitats. Amb la intenció que perduri aquest ambient d'apropament intercultural més enllà d'aquestes hores i aquestes parets es va fer la trobada.

Una manera amb la qual les noves generacions aportin a la societat la seva nova visió i experiència en la convivènicia amb gent d'altres mons culturals. Una manera d'enriquiment personal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.