algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Breus

• LITERATURA

Tirant lo Blanc El professor de la Universitat de Girona (UDG), Joan Turró, considera que Joanot Martorell va poder escriure a Barcelona el Tirant lo Blanc, la novel·la de cavalleries més coneguda en llengua catalana. Turró assegurà que ha trobat proves documentals que demostren que Martorell vivia a la cort del príncep de Viana en els anys en què es va escriure el Tirant lo Blanc, per la qual cosa afirma que «probablement» el llibre es va escriure a la Ciutat Comtal i no a València. EP.

• TALLER

Bryce Echenique L'escriptor peruà Alfredo Bryce Echenique dirigirà un taller de narrativa a la Casa d'Amèrica sobre Tres clàssics de la literatura peruana: Julio Ramón Ribeyro, Mario Vargas Llosa i Edgardo Rivera Martínez. Bryce Echenique explicà a Madrid que aquest taller tractarà de dos escriptors peruans molt coneguts, Julio Ramón Ribeyro i Mario Vargas Llosa, per potenciar un altre que no és conegut a Espanya, Edgardo Rivera Martínez, que ha publicat obres tan importants com La felicidad Jauja, considerada la millor novel·la peruana de la dècada dels noranta.EP.

• EXPOSICIÓ

Pere Calders El Col·legi de Periodistes de Barcelona acull una exposició que recorda la figura del periodista i fotògraf Pere Calders. La mostra pretén potenciar la imatge d'un Calders «complex» i «incisiu» a través d'una explicació documentada de la seva trajectòria personal i literària en les seves diferents etapes.EP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.