muy nuboso
  • Màx: 16.13°
  • Mín: 12.25°
13°

Històries d'homes i bona música arriben demà al Cafè Teatre Sans

L'espectacle «Show sincero» arriba des de Santiago de Compostel·la

Una col·lecció d'històries sobre la vida i els homes d'Ana Pudor, artista madura de veu harmònica i poderosa, ompliran demà vespre l'acollidora sala del Cafè Teatre Sans. Però Show sincero, que és el nom que té aquest espectacle, protagonitzat per Patricia de Lorenzo "actriu que vàreu tenir l'oportunitat de veure a la gran pantalla acompanyant Fele Martínez i Ariadna Gil a Lágrimas negras", no és només verb àgil i humor, sinó també música.

Les trepidants històries que narra Ana i que et transporten fins a llocs com Buenos Aires, Brasil o el Berlín d'entreguerres són només una part de la funció: «La part interessant és el concert. Javier toca de meravella», comentà de Lorenzo en referència al seu company Javier Abraldes. Aquest darrer, que damunt l'escenari es transforma en Javi Abraira, «l'home actual» d'Ana Pudor, és un dels grans músics d'aquest segle que, tot i la seva formació clàssica, demà acompanyarà la veu d'Ana, Patricia, amb una selecció de melodies que van des del tango al Berlín-cabaret, passant per l'estàndard jazz, el blues, etc.

Així, mitjançant un espectacle senzill i sincer, en el qual no hi ha cap tipus de pudor, el públic arriba fins a l'esperit i els sentiments més profunds del personatge protagonista, moment en el qual descobrim que pateix per amor.

Tot s'ha de dir, Javi és impassible, asèptic, acadèmic... però també va arribar un dia en què va conèixer Ana. És un espectacle produït per la sala Nasa, de Santiago de Compostel·la, que es troba dins el circuit estatal de sales marginals del qual també forma part el Cafè Teatre Sans, fet que explica la presència de Patricia de Lorenzo i Javier Abraldes en terres mallorquines amb el seu Show Sincero.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.