algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 10.65°
11°

Teatre de Menta estrena la seva primera obra al Municipal de Manacor

El grup, sorgit de la mostra escolar, ha creat «VHS (Vince, Heather, Sam)»

La mostra de Teatre Escolar de Manacor és sense dubte la millor pedrera per als futurs professionals. De cada any en són testimoni els milers de persones que gaudeixen d'aquesta activitat. I Teatre de Menta és sense dubte un dels fruits d'aquesta mostra. Aquest cap de setmana han estrenat la seva primera obra de creació pròpia sota el títol de V.H.S (Vince, Heather, Sam) i que avui encara es pot veure al Teatre Municipal de Manacor.

Els grup està format per vuit integrants: Bel Negre, M. Magdalena Grimalt, Cristina Martínez, Xisco Sierra, Mario Sánchez, Miguel Àngel Navarro, Miguel Àngel Sansó i Josep J. Navarro. L'obra ha estat creada a partir d'una sèrie de guions i d'idees personals i tracta d'una jove executiva que troba que no s'aprecia el seu talent.

Amb el suport d'una fotografia i una petita mentida aconseguirà més del que hagi pogut somniar però potser també perdrà alguna cosa important pel camí. El grup Teatre de Menta ha participat en obres com La vida d'en Brian, Shakespeare enamorat, Cadillac, Molt de soroll per no res. A Manacor hi ha una gran afició pel teatre, com es demostra per la gran quantitat de públic així com de grups que sorgeixen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.