algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

Gran animació a la festa dels 75 anys del Parado de Valldemossa

La popular agrupació valldemossina celebrà amb gran pompa i homenatges els tres quarts de segle

102052

El Parado de Valldemossa celebrà ahir amb gran pompa els seus tres quarts de segle amb la mateixa energia i ganes amb què començaren el seu caminar en favor de la divulgació del folklore mallorquí. Els actes, als quals gairebé assistí tot el poble de Valldemossa, s'encetaren poc abans de les 19.00 hores amb el descobriment d'un bust en honor de Tomeu Estaràs, fundador del grup.

La descoberta de la figura, que ocupa un destacat lloc a la plaça homònima, va ser a càrrec del canonge Bru Morey, qui enaltí la tasca d'Estaràs al capdavant de l'agrupació folklòrica musical. El batle, Joan Muntaner, també tingué el seu protagonisme en aquest primer acte amb unes paraules d'agraïment a la formació per la seva contribució a la cultura autòctona i a la localitat. Acte seguit començà la bulla dels balls i sons més mallorquins.

El Parado de Valldemossa delità el públic present amb una mostra representativa dels seus millors temes. Mateixes, copeos, boleros i jotes se succeïren els uns als altres entre gran animació i vistositat. En acabar la demostració, tots aqueslls membres que han complit els 65 anys de la seva vida formant part del grup varen ser guardonats amb una placa commemorativa que reberen de mans del batle Muntaner i de la diputada Rosa Estaràs.

Aquests foren Rafel i Miquel Estaràs i Francisca i Catalina Morell. Per posar el colofó a la celebració, s'oferí un sopar en un bar de la localitat seguit de l'actuació del grup Música Nostra, amb la qual gran part de valldemossins mostraren les seves habilitats fins a altes hores de la vesprada i amb gran entusiasme.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.