algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
15°

Internet posa a l'abast del món sencer la música representativa de les Balears

A través de Ritmoteca.com es pot escoltar Biel Majoral o Ximbomba Atòmica al Carib

66066
Cederlund i Àngel Sancho presentaren ahir la nova oferta. | P. Bota.

En allò que es pressuposa una important passa endavant per a la difusió de la música de les Balears, la discogràfica mallorquina Blau Disc-Medi, a través de Ritmoteca.com, permetrà l'accés directe al món sencer a la música d'alguns dels principals intèrprets del moment.

Aquesta primera fase s'inicia amb la incorporació dels temes dels darrers compactes de Biel Majoral, Uc, Música Nostra, Ximbomba Atòmica i S'Albaida, encara que, a curt termini, s'espera que l'oferta serà ampliada de manera considerable. Ritmoteca.com, del qual ja informà Diari de Balears, té la seva seu europea a Sóller i és el primer portal d'internet dedicat exclusivament a la venda de la música llatina en format digital.

S'hi comercialitzen unes 200.000 cançons digitalitzades a través de la venda directa de cançons o àlbums complets en format MP3. Miquel Àngel Sancho, en representació de Blau, destacà la iniciativa com una important aposta de futur i una de les claus per, «d'una vegada per totes, superar els grans inconvenients amb què es troba la difusió de la nostra producció musical i la petita indústria discogràfica».

Les planes de Ritmoteca.com, des d'on també es pot enllaçar amb la pàgina de la discogràfica o les dels grups del segell, venen les cançons de Blau a poc més de 300 pessetes cada una, mentre que la descàrrega de cada disc complet té un preu de devers 1.900 pessetes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.