algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

Breus

• EXPOSICIONS

Els amics Warhol Nombrosos quadres i artefactes del destacat representant de l'anomenat «pop-art», poden contemplar-se en la mostra Andy Warhol i els seus amics, inaugurada en aquesta capital. En l'exposició, que romandrà visitable fins el setembre, hi ha també quadres del seu germà Paul, del seu nebot James, de la seva cooperadora i amiga Ultra Violet i fotografies de Billy Nam. «Warhol fou un home molt silenciós però li agradaven els llocs on tot brillava, fou un geni, ja que fou el primer que globalitzà el somni americà», assenyalà la seva amiga francesa Ultra Violet, el nom vertader de la qual és Isabelle Dusfresne, que també rodà una cinta amb Warhol. EFE.

Fotografia a Olot La localitat gironina d'Olot acull des d'ahir fins el proper 27 d'agost la IV edició de l'exposició Biennal de Fotografia, que exhibeix les obres d'artistes de renom com Oukalele, Isabel Muñoz, Sebastià Salgado i Colita, entre d'altres. Així mateix, els carrers d'Olot i els bars del nucli antic de la ciutat presentaran exposicions d'un centenar d'artistes semiprofessionals i aficionats. La IV Biennal de Fotografia d'Olot coordinarà 33 mostres en diversos punts de la ciutat, com el pati de l'Hospici, el Museu Comarcal de la Garrotxa, l'Escola de Belles Arts i el Centre d'Excursionista.EPR.

• FESTIVALS

Art Sydney 2000 El Festival Olímpic de les Arts, en què participaran 3.000 artistes fins el 30 de setembre, s'inaugurà ahir, divendres, amb la cerimònia anomenada Tubowgule» celebrada a l'aire lliure i que significa «harmonia de les aigües». El festival, que tindrà lloc de forma paral·lela als preparatius i competicions esportives dels Jocs de Sydney, disposarà d'un ampli programa de qualitat adreçat a la joventut amb un to peculiar.EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.