nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

La Victòria, diversió a rompre en plena natura

La costa de Bonaire, a Alcúdia, acull aquests dies un campament en què participen noranta nins

66562
Els nins gaudeixen aquesta setmana de diferents activitats. | L. Alemany.

Un immens pinar sobre la costa de Bonaire acull el campament de la Victòria, on aquests dies un centenar de nins gaudeixen d'uns dies de diversió assegurada.

El programa de campaments Estiu 2000 de l'Ajuntament de Palma ha organitzat fins dimarts de la setmana que ve una acampada amb la qual noranta nins d'entre sis i desset anys gaudeixen d'activitats d'escalada, tir amb arc i sessions de windsurfing...

La jornada comença prest per a aquests boy scouts. A les set i mitja del matí, els monitors, enguany són deu, passen per les tendes per despertar els mandrosos nins que la nit abans, a les dotze quan arriba l'hora de fer silenci, estan del tot animats. Alguns «quan arriben a berenar encara estan mig adormits», explicaren dos d'ells, Noemí i Ivan. La primera activitat del dia consisteix a distribuir els diferents grups entre les diferents instal·lacions del campament o la platja.

El grup que li toca la darrera opció pot practicar windsurf i està de sort, ja que és l'activitat estrella. Tots junts agafen les planxes i en furgoneta baixen fins a la Marina, «que és el lloc idoni per la seva poca profunditat i pel vent que bufa» explicà el monitor, Cervando. A les onze ja són tots allà fent fora les samarretes per ficar-se dins l'aigua, pujar sobre la planxa i alçar la vela. «Aquest grup és molt participatiu, insisteix encara que caiguin i aprèn molt ràpid», manifestà Cervando. Es queden tot el dia a la platja, fins les cinc de l'horabaixa. Porten una «Haina» on tenen les begudes i dinen a l'ombra.

Només fan tres o quatre dies de windsurf perquè així els nins «poden descansar una mica, arriben a tenir bullofes a les mans» explicà el monitor. Demà els portaran al mercat d'Alcúdia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.