algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
11°

Llegir, anar de rebaixes i prendre el sol, els grans plaers de l'estiu balear

A l'altre extrem hi ha haver de sofrir la calor i la suor, conduir i cercar aparcament

Llegir, anar de compres, prendre el sol, fer esport i sortir a prendre unes cerveses són els petits plaers dels illencs per al temps d'estiu. D'acord amb un informe realitzat per Quota/Sigma Dos a principis del passat mes de juliol, els enquestats a les Illes Balears mencionen en primer lloc, amb un vuitanta per cent de les respostes, el plaer de la lectura com el més apreciat.

En segon lloc apareix un percentatge destacat de respostes que el que més agrada és anar de compres, aprofitant les rebaixes d'estiu; el percentatge se situa en el 74 per cent. Pel que fa a la pràctica més habitual d'aquestes dates, prendre el sol, aquesta, amb un 68 per cent, ocupa el tercer lloc com a petit plaer.

A continuació se situa el gaudi de practicar algun esport segons un 61 per cent dels enquestats, seguit de l'opció de sortir a prendre unes cerveses amb els amics, amb un 34 per cent. D'altres petits plaers també considerats pels illencs són fer la migdiada, amb un 30 per cent d'adhesions, i fer una nedadeta, que comprèn el 26 per cent de les respostes.

Després dels plaers arriben les pitjors coses que du el temps d'estiu. Pel que fa a les situacions menys plaents de l'estiu balear es col·loca en primer lloc passar calor i suar amb un 47 per cent de respostes contràries. Tot seguit es col·loquen curiosament els problemes de trànsit i d'estacionament. Escollida per un 33 per cent de les persones enquestades, aquesta resposta se centra principalment en les zones turístiques de les Illes. Així mateix, també té el seu ressò a les ciutats en considerar molt més pesat cercar estacionament amb la calor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.