algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Sis companyies representen per primer cop les Balears a la Fira de Tàrrega

El Govern habilitarà un envelat per acollir les vuit representacions previstes

El Govern de les Illes prendrà part per primer cop a la coneguda Fira de Teatre de Tàrrega que esdevé a principis del mes que ve. Amb aquesta iniciativa, el Govern vol sumar-se a la promoció dels artistes que treballen des de les Illes. Les relacions humanes tractades amb humor, ironia i amb diferents llenguatges escènics són el punt de trobada d'aquestes propostes.

En total seran sis els grups que representaran la Comunitat i que per l'esdeveniment tindran al seu abast un envelat propi. Les representacions estan previstes el primer cap de setmana de setembre i s'obriran amb una gran estrena a càrrec de Trocola, que es presenta sota el títol de Sa Roqueta: Sons i visions.

Aquest espectacle de dansa amb Alejandra Jiménez persegueix mostrar la cara desconeguda de Mallorca a través d'un conjunt de sensacions i emocions que es transmeten de manera del tot inusual i vistosa. Imatges d'un conill en procés de descomposició, els crits dels insectes a la terra seca... en són alguns dels elements simbòlics que hi tenen cabuda.

Pel que fa a les obres de teatre, aquestes s'encetaran amb la companyia La Lluna de Teatre amb la representació Les presidentes. L'obra, dirigida per Toni Tomàs, conta la història de tres dones que es reuneixen en una habitual vetllada fins que a poc a poc la tensió i comicitat puja a nivells insospitats per acabar de manera inesperada...

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.