algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Una forma de marcar la diferència

Tant els dibuixos a la pell com els «piercings» confereixen una marca personal i intransferible

L'estiu suposa roba lleugera, platja, tirants i escots que deixen al descobert els tatuatges i piercings que durant l'hivern passen desapercebuts. Aquest fenomen que per aquest motiu sembla ser cosa de temporada és molt més que això; cal recordar que un tatuatge és per tota la vida. David i Luis González, fa cinc anys que muntaren el seu negoci de tatuatges i piercing, L&D. Estudio de tatuaje, i han estat testimoni de les fluctuacions i l'evolució de les modes en aquest terreny.

«Això és com el gimnàs, la gent comença a venir en major quantitat des del maig», comentà David. Tot i que també tenen un tipus de clientela que els visita durant tot l'any i repetides vegades, «perquè això dels tatuatges enganxa, i quan te'n fas un sempre te'n fas un altre», comentà. Pel que fa a les darreres tendències «ara la gent es mostra recelosa de tatuar-se la famosa rosa perquè tothom la du, però aquests motius petits: cors, horòscops i tribals, fins a deu centímetres, són els que més es fan», ens explicaren els dos germans.

Pel seu local poden passar fins a deu persones al dia que no només es fan tatuatges sinó que també es foraden el cos per possar-se arrecades als llocs més inesperats. Aquest fenomen va fer el salt de l'orella a altres parts del cos fa pocs anys. Lluís explica que «el melic i la llengua són els més sol·licitats». I sembla que per a això, les noies són més valentes. Al local tenen 1.000 models diferents de piercings. Diferents tipus d'ars i del que anomenen «banana», que és una barra allargada on es poden posar bolles, pedres de colors o altres coses amb símbols i dibuixos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.