algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

El Chaplin s'obre a la nit més terrorífica amb set pel·lícules no aptes per a cardíacs

Les sessions estan previstes durant tots els vespres del cap de setmana que ve

Els Multicines Chaplin s'obren el proper cap de setmana a les dotze hores més terrorífiques del cinema.
Un total de set pel·lícules en són les escollides per aquest esdeveniment que promet no deixar dormir ni fer la becadeta a cap cinèfil.
Amb la col·laboració especial de Diari de Balears, títols com ara Vampirs de John Carpenter, La cara del Terror de Rand Ravich, Marihuana, el soterrani maleït de Robert Sarkies o Existenz de David Cronenberg compartiran cartell amb House on haunted hill de William Malone i Virus de John Bruno.

Per als qui hagin pogut suportar tot això, el Multicines Chaplin encara reserva una sorpresa sangnant...
El cicle s'enceta el divendres amb sessió des de les 12.55 del vespre fins a les 12.55 del matí del dissabte i així consecutivament fins el dilluns.

En els films es poden veure protagonistes de la gran pantalla com ara un Johny Deep astronauta casat amb Charlize Theron que ha de suportar la pressió psicològica a què es veu sotmesa pel seu espòs a La cara del terror, la dolça Jennifer Jason Leigh vivint a la ciutat futurista d'Existenz o Jamie Lee Curtis, William Baldwin i Donald Sutherland enfrontant-se a un Virus del tot futurista.

Els vampirs de Carpenter que habiten un poble de Nou Mèxic encetaran la vesprada sembrant el mal cada vespre de supersticions i malestar. A ell també succeiran la vida tempestuosa d'un grup d'universitaris convertits en traficants de Marihuana que viuen amb un boig al soterrani o la història de sis desconeguts que poden aconseguir un milió de dolars cada un si passen la nit dels vius...a la casa del turó encantat i moltes més altres sorpreses que asseguren el suspens, els espants, l'escarrufament i una gran por.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.