algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

Els mallorquins d'El Diablo en el Ojo clouen el Festival de Benicàssim

El grup interpretarà algunes cançons que s'inclouran al nou disc

El grup mallorquí El Diablo en el Ojo actua avui al Festival de Benicàssim, on es congreguen els millors grups internacionals i nacionals de música independent. La música emotiva i intuïtiva del grup obrirà la darrera tarda del Festival, que s'inicià dijous. En el seu repertori tocaran segurament només una de les cançons del single que editaren el 98, Sábado Noche, perquè «l'estil del grup ha evolucionat molt des de la seva edició, abans era més ambiental i ara és molt més cru», manifestaren els components del grup.

Les altres cançons de la mitja hora en què tocaran seran les més vitalistes de les seves composisicions i «es decidiran en el moment abans d'actuar, perquè depèn de moltes coses i no és allò més important», explicà Michel. Allò més significatiu per al grup de la seva participació al festival és que aquest fet els dóna una gran credibilitat dins del panorama musical.

Són conscients «que és més important la publicitat, sortir al cartell al costat d'altres grups reconeguts, que no el concert en si mateix», declarà Jordi, el vocalista del grup. El grup espera que Benicàssim els obri portes de la mateixa manera que la gira per la Península amb Satellites, l'altre grup mallorquí del segell Primeros pasitos, els ha duit a terres valencianes.

El Diablo en el Ojo "nom que subratllen que no és conseqüència de la cançó de Tindersticks que porta el mateix títol" a la tornada es concentrarà en la gravació del seu primer long play, per al qual tenen prou temes i que «és l'assignatura pendent», manifestaren. L'octubre es ficaran a l'estudi i esperen que surti cap a finals d'enguany o pel gener.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.