nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
18°

Maior celebra el 10è aniversari amb la segona mostra de 'Manual eclèctic'

La galeria pollencina inaugura demà la col·lectiva amb artistes contemporanis

57628
La mostra inclou obres d'A.R. Penck, l'artista alemany habitual de la sala.

Amb la participació d'artistes contemporanis de primera magnitud, la galeria Maior de Pollença inaugura demà la segona de les exposicions que ha organitzat per commemorar el 10è aniversari.

Ubicada a la plaça Major d'aquest municipi, la galeria celebrarà els seus anys de vida amb l'exhibició d'obres d'un ampli ventall de creadors representatius de la plàstica actual. Així, sota el lema conjunt El manual eclèctic, la col·lectiva inclou peces de figures de la talla de Broto, Campano, García Sevilla, de l'alemany A.R.Penck, Navaro Baldeweg, Luis Gordillo i Antoni Tàpies.

En la major part dels casos es mostrarà l'obra més recent dels artistes tret de Baldeweg, que presenta per primera vegada la seva obra a Pollença. Amb aquesta mostra, que s'obrirà el dissabte a les 20.30 hores, la Galeria Maior ha volgut oferir una revisió d'alguns artistes que de qualque manera han estat vinculats a aquest centre des que per primer pic obrí les seves portes al públic, el setembre del 1990.

La selecció d'obres, en què la commemoració de l'aniversari és articuladora d'un conjunt eclèctic on es reuneix diversitat de tècniques, suports i llenguatges artístics, romandrà visitable al llarg del mes. La darrera exposició tindrà lloc el 2 de setembre, que culminarà aquesta obligada celebració per a una sala d'art que, des de la Part Forana, ha treballat per dur a l'Illa el millor de la producció plàstica contemporània a l'Estat i a l'estranger.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.