nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

L'essència de Chopin torna a Valldemossa en la XX edició del prestigiós Festival

En total seran quatre els concerts de piano que s'oferiran cada diumenge d'agost

La Cartoixa de Valldemossa inaugura aquesta setmana la vintena edició del reconegut Festival Chopin.

En total són quatre concerts programats que tindran lloc cada diumenge d'agost a partir del que ve i que seran interpretats per alguns del principals pianistes del moment.

El programa serà encetat per la jove Gwhyneth Chen, que oferirà un repertori de sonates de Chopin, Scriabin i Rachmaniov. Chen, primer premi del Concurs Internacional de Piano Ivo Pogorelich, començarà el concert amb la coneguda Barcarola del compositor romàntic, continuarà amb la Sonata número 3.Op. 58, cedirà el protagonisme a la música d'Scriabin amb la Sonata número 2, Op 19 i acabarà amb la Sonata número 2, Op. 36 de Rakhmaninov.

El segon dels concerts prevists serà a càrrec de Ludmil Angelov, amb un programa que començarà amb les variacions sobre un tema de Chopin realitzades per Mompou.

Les Tres Masurques, Nocturn per a la mà esquerra Op.9 i l'Estudi Op.8 d'Scriabin donaran pas a algunes de les millors composicions de Chopin, com ara Nocturn Op. 27 i Quatre Masurques OP. 24.

El darrer dels concerts del Festival, que es durà a terme en els jardins del rei Joan Carles I, serà un homenatge íntegre a la figura d'aquest gran compositor romàntic i serà de la mà de l'especialista en Frederic Chopin Stanislav Bunin.

L'Imprompte número 1 Op. 29 serà l'inici del repertori, al qual seguirà les balades Núm 1, Op. 23 i Número 4 Op. 52 seguides de Barcarola Op. 60.

Els 14 valsos posaran el colofó a la vesprada més esperada de tot el Festival d'enguany.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.