muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

Els nins saharians fan fora la por per gaudir d'un dematí a la piscina

Els jocs esdevingueren tota una gran aventura per als infants

Els nins saharians que aquests dies es troben de vacances a Mallorca gaudiren ahir de valent amb una diada aquàtica al poliesportiu de Sant Ferran. Acompanyats per les respectives famílies que aquest estiu els acullen, des de primera hora del matí i fins al migdia no es varen cansar de l'aigua i de les diverses activitats que els havien preparat.

Els actes de la jornada, organitzada pel Consell de Mallorca, s'encetaren a les 10.00 hores amb diversos jocs aquàtics, principalment destinats als més petits de tots, però que no foren rebutjats per cap ni un. En la seva majoria no sabien nedar, però sense gens de por a l'aigua i amb la seguretat que els garantien els monitors, s'endinsaren convençuts protegits per matalassos i maneguets.

Així fou com convertiren en aventura els jocs amb la pilota, les pràctiques per aprendre a nedar o simplement els llançaments des del trampolí o el tobogan. A les 11.00 hores s'admiraren davant una demostració de natació sincronitzada i a les 11.30 hores es lliuraren diversos obsequis, com camisetes i gorres amb visera. Així mateix, es repartí la dotació de material esportiu per als diversos campaments organitzats aquest estiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.