algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El Grup Escènic Artanenc du «El Botí» al certamen de teatre de Consell

El Grup Escènic Artanenc du demà El Botí al XII certamen de Teatre Amateur de Consell. Aquesta representació, una de les més esperades de les nou que prenen part en aquest certamen, suposa l'estrena com a directora d'escena de la coneguda Catalina Alorda, actriu d'Altres veus i L'amant.

L'obra és una adaptació de la novel·la de Joe Orton i esdevé una comèdia d'embulls amb pinzellades d'humor anglès. Una família adinerada és el nexe de l'argument. Aquesta acaba de perdre la seva mare i pel que sembla la dona no gaudia de l'estimació dels seus familiars. Tan sols el seu marit és qui demostra una mica de respecte i compassió per la figura de la seva esposa.

Tota l'acció d'El Botí ocorre el dia que s'ha de donar sepultura a la dona. La seva filla i un amic acaben de robar un banc i tenen previst treure els doblers dins el taüt de la morta per després escapar-se lluny. Paral·lelament, la infermera que va cuidar la difunta resulta que és anomenada hereva de tot el seu patrimoni, però sembla que està molt relacionada amb la seva mort.

Amb aquests ingredients i més, la cosa es va embullant fins a arribar a un final sorprenent i inesperat i, com sol passar, els innocents s'enduen la pitjor part.

L'obra, amb escenografia de Biel Esteva, està carregada de simbolismes molt directes. Un bagul, un armari... i tota ella transcorre a l'interior d'una mateixa habitació.

Sis actors formen part de l'elenc en una comèdia d'actors en què tots tenen el seu protagonisme. La representació té una durada aproximada de noranta minuts i es durà a terme al pati de les Escoles del poble a les 22.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.